Europarlamentarul Gigi Becali si-a "tras" cel mai pompos si iesit din comun CV din istoria Parlamentului European.

In dorinta de a le demostra colegilor sai din PE cat de „special” este si ca intradevar isi merita numele de „razboinic al luminii” Gigi Becali si-a insiruit in CV toate marile sale realizari, incepand cu numirea sa de „cel mai recunoscut crestin al Romaniei”.

Prin CV-ul sau unic la nivelul forului european, Gigi Becali a reinventat regulile de realizare a documentului. Daca ceilalti colegi ai sai si-au scris in CV studiile, diplomele si realizarile profesionale, la Gigi Becali nu este cazul. Dupa ce s-a prezentat ca absolvent de liceu, Becali s-a laudat ca este „cel mai recunoscut crestin din Romania” si „detinator al Crucii Episcopale” care i-a fost oferita, de multi episcopi, pentru recunoasterea evlaviei de care da dovada.

Mai mult decat atat, pentru a demonstra ca intradevar isi merita distinctia de “cel mai adevarat crestin”, Becali a insiruit in CV si sutele de case construite pentru sinistrati, donatiile facute bisericilor, calatoria la Muntele Athos si ajutoarele oferite persoanelor cu handicap. Singurele lucruri, evidetiatoare de generozitate, care lipsesc din CV sunt banii dat spalatorilor de parbrize la semafor.

Din CV-ul parlamentarului European nu lipseste nici calificarea Stelei in Liga Campionilor si participarea la semifinala UEFA intre 2000 si 2003.

Becali pare de asemenea sa confunde CV-ul cu o declaratie de avere deoarece acesta insiruie toate firmele si asociatile la care este actionar sau investitor. Singurele lucruri relevante pentru construirea unui CV in documentul publicat de Gigi Becali sunt data nasterii si studiile liceale absolvite.

Vezi aici CV-ul lui Becali


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.