Expertul in psihoenergetica ar fi fost prezent la Cotroceni, la dezbaterea cu Geoana, dar si in seara anuntarii victoriei lui Basescu, in Modrogan, arata Realitatea, intr-un montaj video care evidentiaza prezenta lui Manolea in preajma lui Traian Basescu.

Scanteia flacarii violet a pornit de la social democrati care au justificat pierderea alegerilor prin faptul ca portocalii ar fi primit sprijin paranormal, comenteaza Realitatea.net.

Aliodor Manolea este cel are in timpul campaniei l-a insotit pe Traian Basescu la dezbaterile electorale. Psiholog, specialist in Psihoenergetica, Biosinergetica si programare neurolingvistica. La cele doua interventii din campania electorala de la Realitatea TV si Realitatea FM ale presedintelui, Aliodor Manole l-a insotit pe Traian Basescu si a stat in timpul emisiei in apropierea presedintelui. El a fost alaturi de presedinte si la contruntarea finala, cu Mircea Geoana.

Acesta ar fi fost langa Basescu si in seara victoriei, pe treptele din Modrogan.

Silviu Prigoana: I-am spus lui Honorius sa-si ia cravata violet, el nimic, Batman, Batman!

Mihaela Geoana: 'Mircea a fost atacat energetic in timpul campaniei'

Geoana: 'Basescu lucreaza cu persoane care au capacitati paranormale'


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.