Presedintele Traian Basescu a declarat ca nu va nici de aceasta data satisfactie PSD, PNL, UDMR, dandu-le Guvernul pe care si-l doresc, sustinand ca Romania nu are nevoie de un Executiv care sa serveasca "oligarhii si mogulii", ci de unul pentru cetateni.
"Eu il respect pe primarul Johannis, dar este pacalit in momentul de fata pentru ca stiu foarte bine cine se aseaza in spatele lui: interesele lui Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelie. Pentru ca nu voi da satisfactie nici de aceasta data sa aiba Guvernul pe care si-l doresc ei, se va pravali din aceasta dupa-amiaza potopul de injurii si atacuri pe televiziunile lui Vantu si Voiculescu", a declarat presedintele, la un miting electoral in Alexandria, transmite NewsIn.

El a avertizat ca nu va desemna un premier care sa conduca un Guvern pentru "oligarhi si moguli" si ca are destula rezistenta in fata presiunilor. "Sa stiti ca eu am si ficatul si inima si mintea sanatoase si nu voi ceda presiunilor mediatice pentru nimic in lume, iar cu nervii stau cu mult mai bine decat ei. Dragii mei, Romania are nevoie de un Guvern care sa nu serveasca oligarhii si mogulii, ci de un Guvern care sa lucreze in continuare, asa cum a lucrat Guvernul Boc, pentru romani", a declarat Basescu.

Presedintele Basescu a reafirmat ca noua majoritate s-a constituit pentru a servi interesele grupurilor de presiune, care doresc privatizarea resurselor statului. "Uitati-va la ei, ce au facut azi in Parlament: au doborat al doilea Guvern. De ce au facut-o? Pentru ca de cinci ani ravnesc la privatizarea Postei, minelor de sare, ROMGAZ, TRANSGAZ, TRANSELECTRICA. In 2006 le-am spus: ne oprim cu marile privatizari, sa vedem ce efecte are privatizarea PETROM si n-as spune ca a avut cele mai fericite efecte, ne-am dat rezervele de titei, am spus nu privatizarii Postei, nu privatizarii resurselor de gaze. In concluzie, asta e supararea la ei si pe televizor, in majoritatea ad hoc care s-a format", a conchis Traian Basescu.

Basescu vs Opozitia, scor 0 la 1. Cabinetul Croitoru a picat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.