Primarul Sibiului Klaus Johannis a declarat miercuri, in momentul sosirii la Senat pentru negocieri cu liderii politici ai PSD, PNL si UDMR, ca deocamdata intra intr-o discutie fara limitari, fara sa raspunda daca este dispus sa fie premier doar pentru doua luni.
"Intram in discutie ca sa ne armonizam punctele de vedere (...) Deocamdata intram intr-o discutie fara limitari. Vom discuta toate aspectele", a afirmat primarul Sibiului, intrebat daca va deschide discutia prelungirii si dupa alegerile prezidentiale a mandatului sau de doua luni. De asemenea, el nu a clarificat nici daca va renunta la primarie pentru Guvern. "Asta vorbim dupa", a mentionat Johannis.

Primarul Sibiului nu a dorit sa raspunda clar intrebarii daca este dispus sa accepte un mandat de premier pe termen limitat, pentru doua luni. "Aceste chestiuni nu au fost discutate. Voi putea sa va spun mai multe dupa ce se termina discutia", a afirmat el. Johannis a precizat ca "s-a gandit" cum ar putea aborda o viitoare echipa, "daca se va ajunge la aceasta chestiune".

Johannis a precizat si ca nu a avut discutii cu presedintele Traian Basescu. "Cred ca in momentul de fata, sanse sunt pentru orice", a raspuns el la intrebarea daca e de parere ca Traian Basescu va accepta propunerea celor trei partide, transmite NewsIn.

"Eu imi iau concediu doar cand vreau sa plec cu sotia", a mai adaugat Johannis, intrebat daca ia in calcul sa-si ia concediu de la primarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.