Vicepremierul Dan Nica a declarat ca toti ministrii PSD isi vor da demisia in maxim 30 de minute dupa ce Traian Basescu va semna cererea de revocare a sa din functie.
Vicepremierul „remaniat” a anuntat ca PSD-ul a hotarat sa participe la sedinta de Guvern care va avea loc astazi pentru a astepta verdictul in cazul functiei sale.

Acesta ii cere premierului Boc si presedintelui Traian Basescu sa „revina la normalitate” si sa nu arunce Romania in haos.

Domnule Boc, aveti datoria sa reveniti la normalitate. Decizia finala depinde de Basescu. Daca respingeti cererea de remaniere totul va reveni la normal. Dar in momentul in care vom afla despre dezicia presedintelui, iar daca acesta va aproba remanierea mea, atunci aveti garantia ca toti ministrii PSD isi vor depune demisiile in maxim 30 de minute, pentru ca nu putem accepta aruncarea Romaniei la cosul de gunoi ”, a amenintat Nica.

Nica sustine astfel decizia liderului Geoana de ieri care a declarat ca PSD-ul nu se va cobora la ipocriziile presedintelui si nu va accepta un ministru de Interne independent sau din opozitie.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.