Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, luni, convocarea unei sedinte extraordinare in data de 27 iulie, pentru dezbaterea in plen a raportului Comisiei de ancheta in cazul organizarii Zilei Tineretului de catre Ministerul Tineretului si Sportului.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a explicat faptul ca in acest caz Comisia juridica va fi sesizata ulterior dezbaterii in plen a raportului Comisiei de ancheta.

PD-L vrea accelerarea „discutiilor”


Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a anuntat ca PDL s-a declarat pentru convocarea unei sesiuni extraordinare pentru dezbaterea acestei solicitari, insa a adaugat ca este necesara intai o "analiza in cunostinta de cauza", pe baza careia parlamentarii democrat-liberali sa decida cum vor vota in plen. Liderul PDL a sustinut ca subiectul nu a fost abordat in sedinta conducerii partidului.

"Este bine sa se clarifice toate lucrurile cat mai repede, PDL a vrut sa accelereze intotdeauna aceste discutii (n.r. privind inceperea urmaririi penale a ministrului Tineretului)”, a spus Flutur, citat de NewsIn.

Intrebat cum va vota PDL in plenul Camerei, in privinta solicitarii de incepere a urmaririi penale impotriva lui Ridzi, Flutur a raspuns: "In primul rand, trebuie sa se faca o analiza in cunostinta de cauza, in primul rand trebuie adus la cunostinta celor care vor vota, si in functie de asta vom discuta. N-am discutat acest lucru astazi (...) Parlamentarii vor vota asa cum este corect si legal, asa cum prevede Regulamentul. Nu-mi cereti sa dau intepretare (n.r. raportului Comisiei de ancheta in cazul Ridzi), pentru ca n-am studiat acest caz", a declarat Flutur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.