Politica 3 Iulie 2009 19:02
Democrat-liberalii Gelu Visan si Dan Zatreanu au parasit lucrarile Comisiei de ancheta care o vizeaza pe Monica Iacob Ridzi, declarandu-se revoltati de faptul ca social-democratul Robert Negoita a adresat jigniri ministrului Tineretului afirmand ca "nu ar angaja-o nici macar ca receptionera".
In timpul audierii secretarului de stat Razvan Bobeanu, social-democratul Robert Negoita s-a intrebat cine este responsabil cu conducerea mai multor directii din Ministerul Tineretului si Sportului, in conditiile in care "avem un ministru care nu face nimic si nu a facut nimic la viata ei".

"Deci ati luat-o pe aratura", a intervenit democrat-liberalul Gelu Visan, care s-a lansat in acuzatii la adresa lui Negoita, legate de specula imobiliara. "Eu ma pricep la mai mult decat ce spuneti dumneavoastra", a spus amuzat Negoita.

Visan i-a cerut lui Negoita sa prezinte scuze pentru jignirile aduse ministrului Tineterului si Sportuluit, iar Negoita a continuat sa afirme ca si-a spus doar punctul de vedere, transmite NewsIn.

"Vin dintr-o zona reala si am o perceptie reala asupra pietei. Vreau sa-mi manifest suprinderea, ca eu nu am sesizat unde am jignit pe cineva. Ati sarit ca arsi cand am spus eu ca un ministru, conform CV-ului, a vandut pufuleti sau eugenii pana acum, ca altceva nu am vazut sa fi facut, iar dumneavoastra nu v-asi sesizat in niciun fel cand un coleg al dumneavoastra l-a facut prost pe un coleg al meu", a protestat Negoita, in timp ce Alina Gorhiu incerca, fara succes, sa puna capat discutiei care se derula in prezenta secretarului de stat invitat la audieri.

"Mi-e frica, sunt condus de un ministru pe care eu nu l-as fi angajat nici macar receptioner", a continua Negoita, starnind revolta democrat-liberalilor Gelu Visan si Dan Zatreanu, care au parasit sala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.