O artista din Italia, militanta pentru pace, care a disparut de doua saptamani in Turcia, a fost gasita moarta, informeaza presa turca si site-ul artistei, potrivit CNN.

Giuseppina Pasqualino di Marineo, in varsta de 33 de ani, facea autostopul imbracata in rochie de mireasa impreuna cu un prieten, intr-un tur pe care l-au denumit “Turul miresei”. Cei doi planuiau sa viziteze in drumul lor artisti, artizani, muzee si cluburi.

Artista a disparut in data de 31 martie, in timp ce traversa Turcia si a fost cautata prin intermediul Ambasadei Italiei in Turcia si Interpolului.

Postul de televiziune turc NTV spune, conform CNN, ca trupul femeii a fost descoperit vineri, intr-o padure, in apropierea localitatii Gebze, aflata in estul Istanbulului. Ziaristii mentioneaza ca in acest moment trupul lui di Marineo se afla la autopsie pentru a fi elucidata cauza mortii. In acest moment, politistii sunt pe urmele unui suspect.

Potrivit site-ului personal al artistei, cunoscuta sub numele de Pippa Bacca, visul acesteia era acela de a calatori in Balcani si in zona tarilor Mediteraneene, imbracata in mireasa, pentru a promova pacea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.