Magnatul imobiliar american Donald Trump, care a promis sa faca dezvaluiri scandaloase despre Barack Obama, si-a reluat, intr-o inregistrare video de cinci minute, obsesiile cu privire la nationalitatea presedintelui in exercitiu,

Intr-o inregistrare video postata pe pagina sa de Facebook si pe contul de Twitter, miliardarul promite sa plateasca cinci milioane de dolari unei organizatii umanitare alese de Barack Obama daca acesta accepta sa-si publice pana la 31 octombrie diplomele si formularul prin care cerut eliberarea pasaportului.

"Daca va publica aceste documente, va pune capat intrebarilor si furiei a numerosi americani", a explicat el.

Trump pune la indoiala periodic faptul ca Obama s-a nascut in Statele Unite, conditie fara de care nimeni nu poate deveni presedinte, conforma Constitutiei americane. In mai 2011, Casa Alba a incercat sa puna capat controversei publicand actul de nastere complet al presedintelui, nascut in Hawaii, scrie MEDIAFAX.

Miliardarul, amator de puneri in scena teatrale si declaratii scandaloase, a promis cu cateva zile in urma un anunt "foarte, foarte mare", miercuri, la ora 16.00 GMT (19.00 ora Romaniei).

Publicarea acestei inregistrari video a provocat o reala avalansa de mesaje pe Twitter care il iau in deradere pe "The Donald".

Echipa de campanie a lui Barack Obama abia daca a reactionat la aceasta inregistrare, preferand sa trimita eventualele intrebari catre echipa republicanului Mitt Romney. "Dat fiind ca Trump este unul dintre cei mai ferventi sustinatori ai sai, aceste intrebari ar trebui adresate echipei lui Romney", a declarat purtatoarea de cuvant a lui Barack Obama, Jen Psaki.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.