Mitt Romney a castigat detasat, sambata, scrutinul primar republican din statul Nevada, conform estimarilor presei americane, confirmand statutul de favorit in a-l infrunta pe democratul Barack Obama in scrutinul prezidential din noiembrie.

Potrivit estimarilor, Mitt Romney a primit 42,4 la suta din sufragii, urmat de Newt Gingrich (26,1 al suta), Ron Paul (18,3 la suta) si Rick Santorum (13 la suta), conform MEDIAFAX.

"Domnule presedinte, statul Nevada s-a saturat de ajutorul dumneavoastra. Domnule presedinte, Statele Unite s-au saturat de ajutorul dumneavoastra. Vremurile dificile s-au prelungit din cauza politicilor eronate ale dumneavoastra", a spus Romney in fata sustinatorilor.

"Statele Unite au nevoie de un presedinte capabil sa repuna economia in miscare, care sa inteleaga economia. Iar eu inteleg cum functioneaza economia", a continuat candidatul republican.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.