O senatoare americana le-a sugerat americanilor sa le scrie scrisori celor dragi pentru a salva Posta, care se confrunta cu dificultati financiare.

"Eu cred ca, daca vom incepe sa exploatam piata scrisorilor catre cei dragi, vom fi uimiti de ceea ce s-ar putea intampala de sarbatori", a declarat Claire McCaskill, congresmen democrat din Missouri.

McCaskill s-a declarat convinsa de faptul ca serviciul postal nu este destinat, in continuare, unui declin fatal.

"Nu cred ca trebuie sa abandonam ideea de a ne aseza si a scrie o scrisoare in care sa ne asternem pe hartie gandurile, rugaciunile si sperantele fata de o fiinta care ne este draga, si sa facem totul in mod electronic incepand de azi
", a spus ea, potrivit MEDIAFAX.

"Nu vreau sa o lasati balta. Iar daca veti face acest lucru, veti fi surprinsi de modul in care puteti stabiliza serviciul clasic de posta", a spus ea, adresandu-se directorului Postei, Patrick Donahoe.

"Categoric, suntem de acord suta la suta", i-a raspuns el, anuntand ca Posta va lansa in aceasta toamna o campanie publicitara asupra "valorii corespondentei ca legatura fizica" intre corespondenti.

"Multumesc, doamna senator. Suntem deschisi oricarei sugestii, iar a dumneavoastra este formidabila. Ar trebui sa le scriem mai multe scrisori celor pe care-i iubim", a spus dupa aceea presedintele Comisiei parlamentare, democratul Joe Lieberman.

"Va voi sugera sa faceti un prim pas in acest sens, trimitand una senatorului (Scott) Brown", a glumit el, referindu-se la un republican care urma sa ia cuvantul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.