Un tamplar roman a fost condamnat in Marea Britanie la patru ani de detentie, pentru ca a impins pe sine, in timp ce se apropia un tren, o femeie care i-a cerut sa nu mai fumeze.

Femeia, Linda Buchanan, a cazut "periculos de aproape" de o linie cu curent electric de 750 de volti si si-a fracturat incheietura. De asemenea, ea sufera de stres posttraumatic, relateaza cotidianul The Times, citat de NewsIn.

Judecatorul din Kent insarcinat cu dosarul a decis ca stresul de dupa incident a dus la concedierea femeii.

"Este o infractiune foarte grava. Ai fi putut ucide cu usurinta victima. Acum cariera sa este distrusa si are o boala psihica"
, a adaugat el.

Linda Buchanan, in varsta de 59 de ani, s-a apropiat de romanul Ionel Rapisca, dupa ce acesta a suflat fum in directia ei, intr-o gara din Londra, in august 2008. "M-am apropiat de el si i-am spus foarte politicos: 'Ma scuzati, stiti ca nu se fumeaza in gara?'. Atunci el a inceput sa rada si a suflat din nou fum spre mine", a declarat victima.

A doua zi, cei doi s-au intalnit din nou. Martorii au declarat in instanta ca Rapisca a scos un zgomit nepolitcos cand femeia s-a apropiat de peron, dupa care a impins-o cu ambele maini pe sine.

Barbatul a sustinut ca a fost autoaparare, pentru ca femeia a facut comentarii dure la adresa lui. De asemenea, el spune ca nu a folosit suficienta forta pentru a o arunca pe sine.

Insa imagini surprinse de camerele de supraveghere dovedesc contrariul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.