Sarah Palin, care a anuntat ca intentioneaza sa candideze la presedintia SUA in 2012, si-a scris in palma cuvinte precum "energie" sau "impozite", pentru a le tine minte in timpul unei reuniuni a ultraconservatorilor din Nashville.

O inregistrare video care circula pe internet o arata pe Palin aruncand o privire in palma stanga, atunci cand i s-au adresat intrebari, la o reuniune a militantilor ultraconservatori din Nashville (sudul tarii), relateaza AFP, conform NewsIn.

O imagine marita cu palma arata ca fosta candidata republicana, care nu exclude poribilitatea de a candida la presedintia Statelor Unite in 2012, isi scrisese pe mana cuvintele "energie", "impozite", "refacerea moralului americanilor". Figureaza si termenul "reducere a cheltuieilor", dar cuvantul "cheltuieli" este taiat, potrivit imaginilor marite, publicate de ziarul online Huffington Post.

In raspunsurile pe care le-a dat interlocutorilor sai privind proiectele sale pentru tara, Palin s-a pronuntat pentru exploatarea resurselor energetice ale SUA si a indemnat la refacerea moralului in tara.

Comentatorii subliniaza ca in discursul pe care l-a rostit, Palin l-a criticat pe presedintele Barack Obama, calificandu-l drept "un tip carismatic cu un prompter". [Palin, tentata de o posibila candidatura la presedintia SUA]

Intrebata duminica desre eventualele sale ambitii prezidentiale, Palin a apreciat ca ar fi absurd sa nu reflecteze la ce ar "putea face pentru a ajuta" Statele Unite.

Palin a dinamizat campania electorala a republicanului John McCain la sfarsitul lui 2008, seducand baza republicana ultraconservatoare, dar gafele sale au contribuit la subminarea candidaturii sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.