Biroul pentru protectia lui Barack Obama a anuntat ca a demarat o ancheta pentru a identifica autorii unui sondaj publicat pe Facebook in care intrebarea era daca presedintele american ar trebui asasinat.
Facebook a inchis luni respectiva pagina, intitulata "Trebuie Obama ucis?" si care propunea ca variante de raspuns "da", "nu", "poate" sau "daca imi ridica asigurarea de sanatate", relateaza AFP, conform NewsIn.

"Dupa ce am descoperit pagina, am colaborat cu Facebook pentru a fi inchisa", a spus un purtator de cuvant al Secret Service, Malcom Wiley.

"Evident, anchetam, asa cum am face cu orice alta amenintare", a precizat el.

Mai mult de 750 de utilizatori ai Facebook au raspuns la sondaj.

El a fost publicat pe internet la sfarsitul saptamanii trecute, a spus un purtator de cuvant al Facebook, Barry Schnitt.

"In general, oamenii posteaza sondaje pentru distractie, intreband prietenii unde ar trebui sa mearga sa cineze sau ce cred despre un anume film", a explicat el.

Facebook a fost obligat sa inchida aplicatia, care nu poate fi folosita atat timp cat proprietarul nu asigura Facebook ca sondajul a fost retras si ca sunt luare masuri pentru prevenirea unor astfel de lucruri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.