Directorul serviciilor americane de informatii Dennis Blair le propune tinerilor aflati in cautarea unei slujbe pe perioada verii stagii de cate doua saptamani in cadrul unor agentii specializate din Statele Unite, relateaza AFP.
Serviciile lui Blair au anuntat marti ca sunt in cautarea a 30 de tineri de nationalitate americana, cu varsta de cel putin 21 de ani, inteligenti si motivati pentru un "seminar pe teren" in perioada 13-24 iulie. Studentii trebuie sa aiba dosare scolare bune si sa treaca de verificarile de securitate, pentru a putea lua parte la seminarul intitulat "Instabilitate politica - sisteme internationale in tranzitie".

"Programul va cuprinde conferinte, calatorii de studiu la sediile agentiilor guvernamentale si prelucrarea informatiilor sub supravegherea unor analisti din comunitatea de informatii"
, precizeaza serviciile lui Blair intr-un comunicat.

Studentii acceptati "vor primi autorizatii de nivel Secret pentru durata seminarului". Li se va asigura cazare, hrana, li se vor plati deplasarile si echipamentele necesare pentru seminar, iar la final vor fi platiti cu 1.000 de dolari, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.