Doi romani, sot si sotie, au fost impuscati in plina strada, in provincia italiana Verona, de un italian pe care incercau sa il santajeze, relateaza La Repubblica.

Agresorul, Giacomo Attolini, in varsta de 47 de ani, proprietar al unui restaurant din Villafranca, o angajase chelnerita pe romanca in varsta de 25 de ani. Barbatul, casatorit, i-a facut inca de la inceput avansuri femeii, care le-a respins, dar a lasat sa se inteleaga ca situatia s-ar putea schimba.

Dupa un timp, femeia si sotul sau in varsta de 23 de ani au inceput sa il santajeze pe italian, amenintandu-l ca il vor denunta pentru agresiune sexuala, relateaza NewsIn, citand La Repubblica.

In cele din urma Attolini a fost de acord sa le ofere romanilor cateva mii de euro pentru a-i reduce la tacere. Insa cand s-au intalnit pentru a le da banii, acestia au cerut mai mult.

Furios, italianul a scos un pistol Smith&Watson si a tras doua focuri de arma - romanca a fost impuscata in cap, iar sotul ei la nivelul toracelui. Femeia se afla luni in moarte cerebrala, dupa ce starea sa s-a inrautatit in cursul noptii.

Agresorul a fugit initial, dar s-a predat politiei cateva ore mai tarziu. El este acuzat deocamdata de tentativa de crima, dar daca vreuna din victime va deceda, va fi acuzat de crima.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.