Femeia din California care a nascut octupleti risca sa-si piarda casa, pentru ca nu a mai platit ratele, potrivit unor acte judiciare prezentate joi, relateaza AFP.

Nadya Suleman, care avea deja sase copii cu varste sub sapte ani, conceputi tot prin inseminare artificiala, este celibatara si locuieste impreuna cu mama sa, Angela, intr-o casa cu patru camere din apropiere de Los Angeles.

Angela Suleman, proprietara casei, nu a mai platit ratele de luni de zile si datoreaza mai mult de 23.000 de dolari, potrivit documentelor publicate pe site-ul TMZ.

O procedura de confiscare a fost intreprinsa, care ar putea duce in iunie la vanzarea casei la licitatie.
Aceasta dezvaluire este cea mai recenta privitoare la Nadya, figura extrem de controversata de cand s-au aflat detalii despre familia sa si despre modul in care au fost conceputi cei 14 copii. Chiar si mama ei a deplans decizia fetei sale - care nu are loc de munca - de a apela din nou la inseminarea artificiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.