O masina a fost vizata de tiruri si trei persoane au murit joi in Vladikavkaz (Osetia de Nord), la o zi de la asasinarea primarului acestui oras din Caucazul rus, a anuntat un responsabil al Parchetului rus pentru Osetia de Nord, relateaza AFP.
"O masina de teren a fost vizata de tiruri in centrul orasului. Trei persoane au murit", a spus responsabilul Comitetului de anchete al Parchetului rus pentru Osetia de Nord.

"Doi barbati au murit la fata locului. Un al treilea a fost spitalizat, dar a murit la spital. Potrivit datelor preliminare, cei trei faceau parte din lumea interlopa", a spus sursa.

Primarul din Vladikavkaz, Vitali Karaiev, a fost ucis miercuri, in timp ce se ducea la lucru. Asasinatul a fost revendicat de o miscare islamista activa in Caucazul rus, Kataib al-Hul. Osetia de Nord este invecinata cu Cecenia si Ingusetia, alte doua republici din Caucazul rus unde ciocnirile si exploziile imputate rebelilor sunt frecvente.

Seful serviciilor speciale ruse - Aleksandr Bortnikov - a spus joi ca situatia din regiune este o amenintare pentru securitatea nationala a Rusiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.