Guvernul georgian a decis sa "reinstaureze ordinea constitutionala" in Osetia de Sud, a declarat in noaptea de joi spre vineri seful fortelor georgiene de mentinere a pacii in regiunea separatista, informeaza NewsIn

"Guvernul georgian a decis sa reinstaureze ordinea constitutionala in zona de conflict", a anuntat generalul Mamuka Kurasvili intr-o declaratie transmisa de postul de televiziune georgian Rustavi-2.

"In pofida apelului nostru la pace si a armistitiului unilateral, separatistii continua bombardarea satelor georgiene", a declarat Kurasvili, citat de Interfax, potrivit Reuters. "Suntem nevoiti sa reinstauram ordinea constitutionala in intreaga regiune", a adaugat el.

Comandantul nu a specificat actiunile pe care le are Georgia in vedere, dar liderul oset Eduard Kokoiti anuntase anterior ca fortele sale lupta cu cele trimise de Tbilisi la periferia capitalei regionale, Thinvali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.