Stiu ca de multe ori obisnuim sa nu bagam in seama anumite dureri si ne tratam dupa ureche, insa nu este deloc recomandat. Iata patru simptome care nu trebuie niciodata ignorate!

  • Lesin sau probleme respiratorii

Aceste semne pot arata un cheag la nivelul plamanilor, cunoscut si sub numele de embolism pulmonar. Din cauza acestei boli mor 60.000 persoane anual, scrie shine.yahoo.com.

Atentie! Obezitatea poate creste riscul aparitiei acestei afectiuni.

  • Durere inexplicabila de gat

Aceasta durere subita poate fi semnul unui atac de cord. Nu doar durerea in piept si mana este singurul factor care trebuie sa te puna in alerta, acestea fiind mai comune la barbati. Inainte unui asemenea atac, femeile spun ca simt dureri in zona maxilarului sau a gatului, greata, transpiratie si oboseala.

  • Sangerari vaginale neobisnuite

Pe langa sangerarile menstruale sau cele aparute in urma unui tratament cu anticonceptionale, sangerarile vaginale pot avea diverse cauze: de la o sarcina ectopica, inflamare cervicala sau chiar cancer uterin, spune William Fuller, medic la departamentul de obstretica si ginecologie al Centrului Medical St. Lukes din Denver.

  • Probleme stomacale persistente

Daca ai diaree, crampe sau sangerare rectala nu lasa sa treaca saptamani intregi pana sa te duci la doctor. Aceste simptome pot fi cauzate de boli inflamatorii ale intestinului, care cresc riscul de cancer de colon.

Chiar si cancerul ovarian poate avea asemenea simptome la inceput.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.