Ivana Trump, proprietara a numeroase imobile de lux in intreaga lume, s-a alaturat proiectului de constructie a unui nou zgarie-nori ce va fi inaugurat in Dubai pana la sfarsitul anului 2010, informeaza xpress4me.com
Ivana a anuntat recent colaborarea cu Darvesh Group, o puternica companie din India, pentru proiectul Le Diamond ce va include 10 astfel de turnuri de lux in cele mai mari metropole ale lumii (precum Bahrain, Mumbai sau Delhi).

"Simt ca parteneriatul cu Darvesh Group este alegerea perfecta. Ei au experienta necesara si planuri extrem de bine puse la punct pentru a transforma aceasta investitie intr-un succes de proportii. Reputatia pe care o au, la fel ca si credibilitatea dobandita in timp si pasiunea pentru diversitate au fost elementele care m-au determinat sa iau parte la acest proiect", a declarat fosta sotie a unuia dintre cei mai controversati oameni de afaceri din SUA, Donald Trump.

In valoare de aproximativ 6 miliarde de dolari (400 milioane dolari), fiecare dintre cele 10 turnuri va avea acelasi design interior, in deplina concordanta cu stilul Ivana Trump, stilat, rafinat, elegant.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.