Compania Imobiliara BNP Paribas Real Estate a incheiat trei noi aliante in Albania, Bulgaria si Serbia prin compania Danos & Associates, cu care avea deja un parteneriat in Grecia si Cipru, incheiat in mai 2008.
Primele servicii furnizate vor fi tranzactii si evaluari de proprietati comerciale (90%) si servicii pe segmentul rezidential (10%), au anuntat reprezentantii BNP Paribas Real Estate.

“Strategia noastra de dezvoltare la nivel international are la baza dorinta de a raspunde cat mai bine asteptarilor clientilor nostri. Dorim sa fructificam noile oportunitati de business de pe pietele emergente ca Albania, Bulgaria si Serbia. Gratie parteneriatului productiv cu Danos & Associates, un jucator important pe pietele imobiliare locale, suntem convinsi de nivelul ridicat al serviciilor pe care le vom oferi clientilor nostri prin intermediul acestor trei noi aliante", a declarat Henri Faure, Deputy Managing Director al BNP Paribas Real Estate.

Toate echipele locale din Albania, Bulgaria si Serbia corespund standardelor BNP Paribas Real Estate din punct de vedere al experientei si cunostintelor despre piata locala.

Totodata, Danos & Associates este o companie pionier in dezvoltarea si aplicarea pe pietele respective a prevederilor RICS (n.r. Royal Institution of Chartered Surveyors - Institutul Regal al Supraveghetorilor Autorizati), recunoscute la nivel international si angajamentul pentru un nivel inalt de profesionalism in relatia cu clientii.

"Suntem prezenti de multa vreme, in mod activ, pe pietele din Albania, Bulgaria si Serbia, ocupandu-ne de afacerile clientilor nostri din Grecia si Cipru in tarile respective. Cu ajutorul acestor aliante, scopul nostru este sa devenim liderul pietei imobiliare din Balcani si sa ne extindem gama de servicii furnizate atat clientilor francezi si internationali ai BNP Paribas Real Estate, cat si companiilor locale", a afirmat Panos Danos, Managing Director al companiei Danos & Associates.

Prin aceste noi aliante BNP Paribas Real Estate isi extinde prezenta internationala in 29 de tari (14 birouri directe si 15 aliante) si isi completeaza acoperirea la nivel european.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.