Comitetul Director al TVR a stabilit luni, la solicitarea directorului general interimar Radu Calin Cristea, o comisie care va negocia cu Romtelecom conditiile in care cele doua institutii vor difuza competitii sportive ca Jocurile Olimpice din 2012 si Campionatul Mondial de Fotbal din 2014.
Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, comisia Televiziunii Romane va negocia cu compania Romtelecom conditiile in care cele doua institutii vor difuza competitiile sportive care fac obiectul acordului cadru incheiat intre TVR si Romtelecom in data de 14 noiembrie 2011. Printre acestea se numara Jocurile Olimpice din 2012 si Campionatul Mondial de Fotbal din 2014.

Sambata, Televiziunea Romana a anuntat ca va transmite in direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.