Cautareduceri.ro, site-ul care a innebunit femeile cu reduceri si a salvat buzunarele a zeci de mii de romani cu discounturi si oferte s-a nascut intr-o seara, din joaca. Afla povestea de succes din .ro.

Creatorul celui mai mare agregator de site-uri de reduceri din .ro, tanarul Matei Pavel, si-a zis intr-o noapte:

"Mi-am spus ca, daca nu-l fac eu, il face altcineva, si m-am apucat de treaba", scrie MEDIAFAX.

Ideea e simpla: a reunit in acelasi loc mai multe site-uri de reduceri.

"Site-ului meu ii facusem fond portocaliu cu floricele, apoi am pus acolo alte patru site-uri de reduceri care deja existau pe piata. In scurt timp, site-ul meu a inceput sa creasca de la sine, fara sa fac eu mare lucru. Acum, dupa cateva luni, are 80.000 de vizitatori unici pe luna. Ceea ce am facut eu prin CautaReduceri.ro a fost ca am reunit intr-un singur loc, al meu, mai multe site-uri de reduceri. Functioneaza ca un fel de Google pentru reduceri",
povesteste Matei Pavel, pentru Gandul.

"Apoi, din octombrie 2010 si pana acum au mai aparut inca 15 - 20 de site-uri dupa ideea noastra",
adauga el. In fiecare zi, 500 - 600 de oameni fac cumparaturi prin intermediul site-ului sau.

Castiga toata lumea: cumparatorul (plateste mai putin), firma care ofera reducerile (isi face reclama si isi fidelizeaza clientela), site-ul de reduceri si Matei (primesc comision).

Matei Pavel: "Nu ma vad intr-un birou de la 9 la 5. Nu cred in felul acesta de a munci"

Astfel, la 23 de ani, Matei castiga 10.000 de euro net pe luna, in medie. Banii ies nu numai din reclama, ci si din comisioane. Il ajuta partenera sa, Silvia Nistor, de 27 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.