Cu o investitie de 10 milioane de euro, dezvoltatorul Top Birotica va construi un nou ansamblu rezidential localizat in zona Drumul Taberei – Ghencea, numit Champions Residence, in imediata apropiere a complexului “Home&Design Mall”

Compania Top Birotica Bucuresti va dezvolta un ansamblu rezidential cu 84 de apartamente in zona Drumul Taberei - Ghencea, investitia ridicandu-se la circa zece milioane de euro, a anuntat, luni, compania de servicii imobiliare Regatta, promotorul proiectului. Potrivit investitorului, constructia ansamblului rezidential Champions Residence va dura 18 luni si este preconizata sa inceapa in luna martie a acestui an. Cladirea de locuinte va fi compusa din doua corpuri cu 84 de apartamente, mentioneza Wall-Street.

Proiectul, denumit Champions Residence, vizeaza constructia unei cladiri compuse din doua corpuri, ce va fi amplasata in apropierea complexului Home&Design Mal, se arata intr-un comunicat al Regatta, preluat de Zf.
Potrivit agentiei Regatta, promotorul proiectului, pretul unei garsoniere, cu o suprafata construita de 50 de metri patrati, variaza intre 71.000 si 77.000 de euro, in timp ce un apartament cu doua camere, de 97 de metri patrati, va costa intre 120.000 si 150.000 de euro.

Apartamentele cu trei camere dispun de o suprafata construita de 127 de metri patrati si au preturi ce pornesc de la 157.000 la 179.000 de euro, conform ImobiliarePro. Cladirea prevede si duplexuri cu trei-patru camere, cu o suprafata de 197-281 de metri patrati. Dezvoltatorul proiectului este compania Top Birotica Bucuresti, care va investi circa zece milioane de euro.

“Proiectul este extrem de atragator prin locatia buna de care beneficiaza - aproape de intersectia Bd. Ghencea si str. Brasov - , prin suprafetele ample si prin preturile relativ scazute raportat la aceste suprafete. Pretul pentru o garsoniera este intre 71.000 - 77.000E (TVA inclus); cele de doua camere intre 120.000 - 150.000 Euro (TVA inclus); cele de trei camere intre 157.000-179.000 (inclusiv TVA). De asemenea finisajele si dotarile vor fi de calitate superioara. Champions Residence va dispune de garaj subteran, ascensor hidraulic, tamplarie termopan, parchet stratificat si gresie si faianta de import,” a declarat Camelia Bracea, real estate broker in cadrul dep. vanzari rezidentiale, Regatta.

PrezentOnline adauga ca pentru acest proiect se poate opta intre doua modalitati de finantare. Prima presupune un avans de 25-50% la antecontract, apoi achitarea a 15-15% la finalizarea structurii cladirii si restul la finalizarea lucrarii. Cea de-a doua modalitate de plata este cea in doua transe: 25% la antecontract si restul de 75% la contractul final.

“Champions Residence este un proiect care nu trebuie ratat. Amplasarea intr-una dintre cele mai bine administrate zone rezidentiale ii confera un avantaj semnificativ. Mai mult, reprezinta o oportunitate de a va creste nivelul de confort. De asemenea este o alternativa foarte buna pentru cei care doresc sa aiba o locuinta moderna, noua si sa nu se mute din zona deoarece aici au serviciul, familia, prietenii,” a adaugat Bracea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.