Cea de a XVIII-a editie a Targului Imobiliar National tIMOn isi deschide portile pentru vizitatori incepand cu joi, 2 decembrie 2010, la orele 10.00, in AFI Palace Cotroceni si va reuni peste 2.000 de locuinte noi si 500 de locuinte vechi.

Cel mai mic pret din targ este 21.000 euro pentru garsonierele off plan din ansamblul Casa Felice Mogosoaia, iar cel mai mare 420.000 euro pentru un duplex din zona Primaverii. Fiind atat ultimul targ al anului cat si editia de Craciun, expozantii au promis reduceri de pana la 70.000 euro.

  • Discounturi exclusive tIMOn:

Pastrand traditia fiecarei editii si salutand inceputul sarbatorilor de iarna, tIMOn decembrie nu are doar discounturi foarte mari, ci si discounturi exclusive: oferte speciale, valabile doar in perioada targului si purtand marca exclusivitatii. Astfel, casele din faza trei a ansamblului Green City vor putea fi cumparate, pentru prima oara, la tIMOn si vor avea, pe tot parcursul lunii decembrie, preturi promotionale, cu reduceri care variaza intre 50 si 70.000 euro.

Dezvoltatorul Conarg ii scuteste de TVA pe toti studentii care vin sa isi achizitioneze o locuinta, astfel incat acestia sa isi poata achizitiona garsoniere in ansamblul Quadra 2, din zona Politehnica, pentru 39.000 euro.

Celelalte reduceri care vor putea fi gasite in editia din decembrie a tIMOn variaza intre 2.000 si 10.000 euro, cea mai mare dintre acestea putand fi regasita in oferta partenerului oficial al targului, Be Igloo.

„Datorita situatiei din piata si numarului mare de clienti care au dosare de crediatre in asteptare inca de la targul din septembrie, am decis sa pastram discounturile de 10.000 si pentru editia din decembrie. Cea mai buna dintre oferte este apartamentul de doua camere din ansamblul Optima Titan, care va putea fi achizitionat la tIMon cu 52.000 euro”, a declarat Nimrod Zvik, directorul de marketing Be Igloo.

  • Discounturi si pentru apartamente vechi, pe perioada targului:

tIMOn sustine in continuare importanta agentilor imobiliari in piata, ca factor de impulsionare a vanzarii de apartamente noi. Acestia au rolul de a tempera clientii care inca nu vor sa renunte la ideea ca isi pot vinde proprietatile la preturile din vremuri mai bune si de a impulsiona vanzarea de locuinte noi.
Citeste si:
tIMOn, targul imobiliar de primavara
tIMOn, targul imobiliar de...

Datorita succesului pe care l-a avut la editia din septembrie, oferta de apartamente vechi va fi si de aceasta data reprezentata la standul ABI, cu 15 brokeri si 500 de unitati locative vechi in exclusivitate. “Am ales ca pentru editia din decembrie sa promovam la targ doar locuintele vechi care sunt reprezentate exclusiv de brokeri, pentru ca acestea sunt cele mai avantajoase pentru toata lumea. In primul rand pentru clienti, care nu platesc comision, cat si pentru vanzatori, care pot avea certitudinea ca cineva se ocupa atent de proprietatea lor. Fiind oferta exclusiva, brokerii au comisionul garantat si atunci sunt motivati sa lucreze la cote maxime de profesionism. Sustin in continuare importanta pietei de apartamente vechi in procesul de vanzare a locuintelor noi ”, declara Vlad Vlasceanu, director tIMOn.

Citeste si:
Reduceri de pana la 70.000 euro la tIMOn, in decembrie
Reduceri de pana la 70.000...

“Nu putine sunt cazurile in care trebuie sa convingem clientii care vor sa vanda proprietatile cu ajutorul nostru ca pretul pe care il cer ei nu o sa fie niciodata acceptat de piata. Unii dintre ei nu se grabesc sa vanda, asa ca isi incearca norocul. Abia dupa cateva luni in care nu primesc niciun semn de la niciun interesat, ne intreaba cu cat ar trebui sa ieftineascva. Este un proces greoi si presupune o munca de convingere constanta. Este vorba de schimbarea mentalitatii, iar asta nu are cum sa se intample usor.”, declara Andrei Rusu, director la Vission House.

Exista insa si proprietarii care inteleg foarte bine contextul economic actual si au acceptat chiar initiativa agentiei care ii reprezinta de a face discounturi de pana la 30.000 de euro pe proproetatea lor, doar pentru clientii care se vor arata interesati la targ.

Citeste si:
Bilantul unui targ imobiliar: 8.000 de locuinte prezentate, 20...
Bilantul unui targ imobiliar:...

Ofertele promovate la editia din aceasta iarna a tIMOn se regasesc atat in Bucuresti, in zone centrale si semicentrale, cat si in zonele limitrofe, respectiv Mogosoaia, 1 Decembrie.

Cea de-a XVIII-a editie tIMOn reprezinta ultimul eveniment imobiliar al anului 2010 si cel mai avantajos luand in considerare raportul pret-calitate al unitatilor locative expuse. Targul se va desfasura in perioada 2-5 decembrie 2010, la parterul AFI Palace Cotroceni, in zona patinoarului si va fi deschis zilnic, intre orele 10.00 si 21.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.