tIMOn isi deschide maine portile pentru cel mai mare targ imobiliar organizat pana in prezent in Romania, intre 14-17 aprilie, in Piata Constitutiei.

Oferta din acest an depaseste numarul de 10.000 de locuinte, in Bucuresti si provincie, cu o valoare de piata cumulata de peste 700 de milioane de euro. 90% dintre locuintele prezente la expozitie sunt finalizate.

Cea mai variata oferta de locuinte – acoperind toate zonele Bucurestiului, dar si provincia. Exista zece proiecte rezidentiale cu vile de pana in 100.000 de euro. Cea mai ieftina vila disponibila costa 65.000 de euro, TVA inclus.

Editia din aceasta primavara a celui mai mare targ imobiliar din Romania schimba sabloanele industriei. tIMOn introduce, printre altele, conceptul de conferinte business2business in cadrul targurilor imobiliare din Romania, printr-o serie de evenimente care vor face agenda zilei in datele de 14 si 15 aprilie. Unii dintre cei mai importanti specialisti din domeniul imobiliar si mediul de business in general vin sa isi impartaseasca experienta in cadrul a zece conferinte desfasurate sub conceptul Zilele Imobiliare.

Totodata, ABI – Asociatia Brokerilor Imobiliari va organiza un targ de joburi ce isi propune sa dea o sansa celor interesati sa lucreze in domeniul imobiliar. Studentii si somerii beneficiaza de gratuitate la cursurile de broker imobiliar organizate de ABI. In acelasi timp, 50 de brokeri ABI vor tranzactiona mii de locuinte vechi la tIMOn.

Editia din aprilie a tIMOn aduce inca o noutate pentru piata targurilor imobiliare – MobiDeco, expozitia de decoratiuni interioare care ii vor permite cumparatorului sa isi bugeteze nu numai achizitia casei, ci si un total al cheltuielilor de cumparare si amenajare. MobiDeco va reuni producatori si importatori din domeniul mobilei, finisajelor si decoratiunilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.