Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat ca viziunea ei asupra dezvoltarii statiunii Mamaia nu corespunde cu cea a primarului Constantei, Radu Mazare, din cauza planurilor de urbanism propuse, care prevad ridicarea prea multor constructii.

"In ceea ce priveste planul de urbanism zonal al statiunii Mamaia, PUZ-ul a fost trimis la Minsiterul Turismului anul trecut. Nu am cazut de acord cu Consiliul Local Municipal, cu Primaria, asupra unor anumite coordonate cum ar fi gradul de ocupare al terenului, locul in care urmeaza sa se construiasca si regimul de inaltime. Din punctul nostru de vedere, Mamaia trebuie sa pastreze posibilitatea de a oferi turistilor agrement si relaxare, nu doar blocuri sau imobile, cum sunt foarte multe in Mamaia”, a spus Udrea, citata de NewsIn, potrivit Wall-Street.

Ministrul Turismului este preocupat si de locul in care turistii fac plaja, iar aceasta viziune difera, la randul ei, de cea a autoritatilor locale.

Mai multe informatii gasiti in Wall-Street!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.