Fratii Fenechiu investesc 40 mil. euro intr-un proiect imobiliar in Iasi “Valoarea finala a investitiei, ce cuprinde constructia celor 60 de case, realizarea infrastructurii din cadrul complexului rezidential, a sistemului de utilitati, a ansamblului cu patru blocuri si a celorlalte amplasamente - hotel, office center si spatiu de agrement cu teren de tenis - se va ridica la aproximativ 40 milioane de euro”, a declarat, pentru Wall-Street, Constanta Pravat, PR Manager al grupui Fene.

Dezvoltatorul a anuntat ca au fost vandute 45 de case, pretul uneia semifinisata fiind de 125.000 euro plus TVA, la care se adauga terenul, de 99 euro pe mp plus TVA.

“Proiectul a demarat la sfarsitul anului 2003 cu lucrarile de pregatire a terenului, obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare realizarii constructiilor, realizarea proiectelor de case. Contractarea caselor a inceput aproximativ un an mai tarziu. Intreaga constructie se desfasoara in etape: prima etapa, reprezentata de livrarea vilelor se apropie de finalizare si estimam ca in aceasta toamna vom incepe lucrarile de constructie si contractare pentru cele patru blocuri, ce vor totaliza aproximativ 90 de apartamente”, a adaugat Constanta Pravat.