Grupul de companii Fene Grup, controlat de fratii Relu si Lucian Fenechiu, au in dezvoltare cartierul rezidential I.C. Bratianu, situat pe Dealul Bucium din apropierea Iasului, valoarea totala a investitiei fiind estimata la 40 milioane de euro

Fratii Fenechiu investesc 40 mil. euro intr-un proiect imobiliar in Iasi “Valoarea finala a investitiei, ce cuprinde constructia celor 60 de case, realizarea infrastructurii din cadrul complexului rezidential, a sistemului de utilitati, a ansamblului cu patru blocuri si a celorlalte amplasamente - hotel, office center si spatiu de agrement cu teren de tenis - se va ridica la aproximativ 40 milioane de euro”, a declarat, pentru Wall-Street, Constanta Pravat, PR Manager al grupui Fene.

Dezvoltatorul a anuntat ca au fost vandute 45 de case, pretul uneia semifinisata fiind de 125.000 euro plus TVA, la care se adauga terenul, de 99 euro pe mp plus TVA.

“Proiectul a demarat la sfarsitul anului 2003 cu lucrarile de pregatire a terenului, obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare realizarii constructiilor, realizarea proiectelor de case. Contractarea caselor a inceput aproximativ un an mai tarziu. Intreaga constructie se desfasoara in etape: prima etapa, reprezentata de livrarea vilelor se apropie de finalizare si estimam ca in aceasta toamna vom incepe lucrarile de constructie si contractare pentru cele patru blocuri, ce vor totaliza aproximativ 90 de apartamente”, a adaugat Constanta Pravat.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.