Orange Romania a anuntat luni ca va introduce servicii de internet mobil in tehnologia LTE/4G, care permite viteze de descarcare de date de 100 Mbps, pana la sfarsitul acestui a

Pentru inceput, retelele 4G vor putea fi accesate in Bucuresti si acestea vor fi disponibile pe o serie de tablete dar si pe laptop-uri prin modem-uri speciale, scrie hotnews.ro.

Intrebat despre cel mai avansat iPhone lansat in aceasta luna de Apple, Jean-Francois Fallacher, seful Orange Romania, a declarat ca spera ca lansarea iPhone 5 pe piata locala sa aiba loc in luna octombrie si ca in prezent se testeaza compatibilitatea LTE a acestuia.

Operatorii telecom vor plati 682,1 milioane euro pentru licente

"Pregatim lansarea iPhone 5, nu va putem spune data exacta, speram sa fie in luna octombrie. Stim ca iPhone 5 este compatibil LTE dar exista 3 tipuri de iPhone 5 si 3 tipuri diferite de LTE, testam (n.a aceasta compatibilitate pe piata locala) si vom reveni cu data exacta a lansarii iPhone 5 si cu rezultatul acestor teste", a declarat luni Jean-Francois Fallacher, seful Orange Romania.

Avand in vedere ca Vodafone a anuntat ca va lansa propriile servicii 4G abia la inceputul anului 2013, Orange va fi primul operator de telefonie mobila care sa aduca tehnologia 4G in Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.