Facebook a angajat mai multi ingineri software si hardware care au lucrat la Apple pentru a lucra la proiectul propriului smartphone.

Acesta ar fi cel de-al treilea astfel de proiect al Facebook, relateaza MEDIAFAX.

Un specialist care a contribuit la dezvoltarea Apple iPhone sustine ca s-a intalnit cu Mark Zuckerberg, directorul general al Facebook, care ar fi avut numeroase intrebari privind modul de functionare a smartphone-urilor si ar fi fost interesat de detalii care nu pot fi atribuite simplei curiozitati.

Sondaj: 60% dintre utilizatori nu au incredere in Facebook

"Mark este ingrijorat ca, daca nu creeaza in viitorul apropiat un telefon, Facebook va ramane doar o aplicatie pe platformele mobile ale altora", spune un angajat al Facebook.

Reteaua de socializare vrea sa-si lanseze propriul telefon pana anul viitor, au declarat pentru New York Times mai multi angajati ai Facebook, specialisti contactati de companie si surse apropiate proiectului. Contactati de NYT, reprezentantii Facebook nu au comentat privind existenta unui proiect smartphone.

Cat a obtinut Facebook prin oferta publica pe bursa?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.