Un zvon a tulburat lumea internetului. National Enquirer a publicat o informatie conform careia Steve Jobs, fondatorul Apple si parintele iPhone, mai are de trait doar 6 saptamani.
O serie de fotografii au facut inconjurul lumii, in care Steve Jobs arata foarte slabit, scrie Gizmodo. De aici si pana la presupozitii a fost doar un pas.

Enquirer l-a urmarit de unde a luat micul dejun pana la Stanford Cancer Center, din Palo Alto, California, clinica unde si Patrick Swayze a facut tratament cu chimioterapie impotriva cancerului pancreatic

Parintele Apple a intrat anul acesta in concediu medical, incepand cu 17 ianuarie, fara sa anunte data revenirii, lasand atributiile sale din cadrul companiei Apple directorului operational Tim Cook.

In prezent nu se stie daca problemele medicale sunt legate de transplantul de ficat facut de Steve in 2009, ori cancerul pancreatic pe care l-a invins (in 2004) a recidivat sau este este cu totul alta problema.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.