Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, este de parere ca o crestere economica de 0,5% va face imposibila reintregirea salariilor bugetarilor. 

"Vreau sa atrag atentia asupra faptului ca o crestere economica de 0,5% in acest an va face imposibila a doua etapa de crestere a salariilor bugetarilor", a declarat Videanu, conform evz.ro.

Mai mult de atat, politicianul a indemnat guvernul Ponta sa nu minta bugetarii atunci cand discuta despre majorarea salariilor.

"Guvernul, chiar daca nu a majorat salariile la 1 iunie ale bugetarilor cu procentul pe care noi il negociasem cu FMI, nu are dreptul sa ii minta pe bugetari. Si atragem atentia riscului de a nu putea intregi salariile bugetarilor in anul 2013 asa cum guvernul s-a angajat, datorita unei premize optimiste de crestere a PIB", a mai adaugat Videanu, potrivit evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.