Dupa scumpirea preturilor la carburanti aplicata joi de Petrom, celelalte companii de carburanti din Romania au aliniat tarifele la carburanti. Vezi cu cat s-au scumpit benzina si motorina.

Rompetrol este compania ce a urmat trendul pornit de Petrom de marire a preturilor la carburanti. Astfel, benzinariile au majorat tarifele cu 16 bani pe litru pentru benzina Efix, ajungand astfel la 5,75 de lei pe litru. Sortimentul de benzina Alto 101 costa de asemenea, 6,24 de lei, in timp ce de astazi poate fi cumparata cu 6,4 lei/litru.

La Rompetrol, cel mai ieftin sortiment de motorina, Efix Diesel, costa acum 5,94 de lei, de la 5,82 lei, cost in crestere cu 12 bani. Diesel Alto 55, cel mai scump sortiment de motorina de la Rompetrol, a ajuns la pretul de 6,24 de lei, de la nivelul de 6,13 de lei, in crestere cu 11 bani.

Lantul de benzinarii Lukoil a operat majorari de doar 3 bani deocamdata. Compania de carburanti nu a mai operat nicio modificare a preturilor benzinei si motorinei de la jumatatea lunii ianuarie. In aceasta luna, compania a scumpit insa cu 17 bani litrul de GPL, de la 3,01 lei la 3,18 lei.

Petrom a majorat joi pretul carburantilor cu 9 bani pentru motorina, 12 bani pentru benzina. Precizam ca pe site-ul oficial al companiei de carburanti nu se anunta modificarile de pret si nici preturile medii, ci doar preturile din fiecare statie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.