La ultimele negocieri dintre Guvern si Fondul Monetar International, din aceasta toamna, s-au stabilit obiective clare pentru activitatea executivului de anul viitor, conform scrisorii de intentie obtinuta de Mediafax. Vezi aici unde se va lucra intens in 2012!

  • FMI a impus Guvernului sa vanda minim 20% din actiunile Postei

FMI a impus Guvernului ca pana la sfarsitul lunii aprilie a anului viitor sa gaseasca un investitor strategic care sa preia cel putin 20% din actiunile detinute la Posta Romana, in urma unei majorari a capitalului social, si sa inceapa procedurile de concediere colectiva a angajatilor din companie, scrie Wall-Street.ro.

  • Planul pentru companii feroviare: Noi concedieri, zile fara plata si inchideri de linii

Guvernul a convenit cu FMI sa continue concedierile la companiile feroviare, sa impuna patru zile de concediu fara plata pentru angajatii societatii Interventii Feroviare, sa inchida liniile de cale ferata care nu pot fi vandute la licitatii si sa incheie contracte PPP pentru spatiile comerciale CFR.

  • Privatizarea companiilor energetice Oltenia si Hunedoara se amana 6 luni

Guvernul si Fondul Monetar International au convenit sa amane cu sase luni, pana la sfarsitul anului viitor, termenul pana la care sa fie privatizare cele doua mari companii energetice, Oltenia si Hunedoara, releva scrisoarea de intentie convenita de cele doua parti la ultimele negocieri, din toamna.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.