Toyota va rechema in service 2,3 milioane de masini din Statele Unite ale Americii (SUA), din cauza unor probleme la pedala de acceleratie. Acesta este al doilea mare recall pe care il face constructorul auto japonez in ultimele cinci luni.

Toyota va rechema in service 2,3 milioane de masini din Statele Unite ale Americii (SUA), din cauza unor probeleme la pedala de acceleratie. Acesta este al doilea mare recall pe care il face constructorul auto japonez in ultimele cinci luni, informeaza 0-100.ro, citand Automotive News Europe (ANE).

Ultimul recall Toyota, din noiembrie 2009, a fost determinat de faptul ca pedala de acceleratie ramanea intepenita in covorasul pentru picioare, provocand astfel accelerari nedorite. [Toyota recheama 4 milioane de masini din cauza unor probleme tehnice].

De data aceasta, 2,3 milioane de masini Toyota de pe piata americana vor fi rechemate tot pentru probleme la acceleratie - o eroare de proiectare venita din partea furnizorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.