Salonul Auto de la New Delhi este gazda a peste zece lansari interesante in acest an. Cel mai important mesaj este transmis insa de producatorii Honda si Toyota, constructori auto au prezentat concepte ce anunta pasirea celor doua marci in lumea masinilor low-cost.

General Motors a adus la evenimentul auto indian modelul Chevrolet Beat. Acesta este identic cu noua generatie a Spark, planificata sa ajunga si in Romania in martie. Masina va fi comercializata in India sub numele Beat, acelasi pe care l-a avut si conceptul care a stat la baza ei.

Maruti-Suzuki, o companie mixta formata de Suzuki si Maruti pentru a produce masini in India, a dezvaluit conceptul R3 Compact, ce anunta o masina de familie (MPV) accesibila, cu sase locuri pentru pasageri si sofer. Pe langa R3 Compact, Maruti-Suzuki a prezentat si masina de mici dimensiuni Eeco, cu motor de 1,2 litri si un concept Suzuki SX4 hibrid, care are mari sanse sa ajunga in productie in 2015, scrie 0-100.ro.

Toyota a venit cu prima sa masina low-cost la New Delhi Auto Expo, denumita Etios, disponibila in variantele sedan si hatchback. Designul general al conceptului Etios aduce a Logan si chiar va fi un competitor pentru acesta in India, dupa lansare.

Celalalt mare constructor au japonez, Honda, a prezentat un New Small Concept, prototip cu un design avansat si care are mari sanse sa revolutioneze masinile low-cost daca va avea un pret de sub 11.000 de dolari, asa cum promite constructorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.