Echipa BrainTV.ro nu va mai crea continut original pana la inceputul lunii octombrie, cand in actionariatul companiei ar urma sa intre un trust media autohton, conform lui Emanuel Gal, director general al Brainient, care detine BrainTV.ro si eOK.ro.

"BrainTV nu-si inchide portile, ne pregatim pentru o relansare. Business-ul BrainTV.ro nu era rentabil. Utilizatorii si advertiserii nu sunt inca prea interesati de un continut video original, plasat pe site-uri specializate. In prezent, suntem in discutii cu trei trusturi media interesate sa achizitioneze sub 50% din business-ul BrainTV.ro", a declarat pentru NewsIn, Emanuel Gal, director general al Brainient.

Costurile lunare pentru BrainTV.ro se ridica lunar la 45.000 de euro, potrivit lui Emanuel Gal. Acesta a precizat ca, in prezent, cel mai bine merge eOK.ro, care isi dubleaza traficul de la luna la luna. "Daca in mai traficul pe portal era de circa 7.000 de vizitatori unici pe zi, in iunie am atras circa 15.000 pe zi", a spus Emanuel Gal. Traficul eOK.ro nu este contorizat public. Investitia necesara in transmisiuni live se ridica la circa 100.000 euro, conform lui Emanuel Gal.

De asemenea, televiziunea online EvoTV.ro si-a intrerupt complet activitatea. In prezent, site-ul nu mai poate fi accesat.

"Exista doua optiuni pentru EvoTV.ro. Acestea ar fi vanzarea catre o alta companie sau pastrarea in portofoliul New Business Media. Ramane de vazut ce fel de continut se va crea si cine o va conduce", a declarat directorul executiv al televiziunii, Sergiu Mihalcea.

Evo TV s-a lansat pe 15 aprilie 2007, in timp ce Brain TV a inceput sa emita pe internet in data de 27 iunie 2007.

Pe piata online exista mai mult televiziuni, printre acestea se numara Business TV, Happy Fish TV, ArenaTV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.