Business 2 Iulie 2007 00:51
Daca vrem sa achizitionam un card de credit, avem de ales intre cardurile standard si cele cobranded – emise de o banca impreuna cu o companie.

Cardurile cobranded ofera aceleasi facilitati de finantare ca si cele standard, insa au si unele facilitati suplimentare - de la reduceri la cumparaturi pana la acordarea de puncte de loialitate care in final pot aduce discounturi sau chiar produse.

Potrivit unui studiu realizat pe conso.ro, unul dintre primele carduri cobranded a fost lansat de Raiffeisen in colaborare cu Vodafone. Clientii care folosesc acest card pentru plati la comercianti primesc automat puncte de loialitate.

La prima utilizare, cardul aduce din start 500 de puncte, iar apoi, la fiecare 10 lei cheltuiti, clientul acumuleaza cate 5 puncte. Acestea pot fi folosite pentru a cumpara mobile subventionate de la Vodafone, pentru a plati minute de convorbiri, reduceri la abonamente, extraoptiuni si alte produse.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.