Preturile carburantilor comercializati in statiile OMV Petrom au crescut cu opt bani la sortimentele de benzina si cu patru bani in cazul motorinelor, potrivit datelor postate pe site-ul companiei.

Preturile au fost modificate in noaptea de miercuri spre joi, aceasta fiind prima majorare a preturilor efectuata de companie in luna octombrie.

In prezent un litru de benzina Standard 95 costa 6,17 lei/litru la statia Mihai Eminescu din Capitala, statie monitorizata de capital.ro. Pretul benzinei Extra 99 a crescut de la 6,51 la 6,59 lei/litru, iar cel mai ieftin sortiment de motorina costa 6,28 de lei, cu patru bani mai mult, scrie capital.ro.

Ultima modificare de pret practicata de OMV Petrom a avut loc la jumatatea lunii septembrie, cand preturile au fost reduse ca urmare a evolutiilor cotatiilor internationale ale carburantului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.