Dan Diaconescu a ajuns luni la sediul Ministerului Economiei. Acesta a refuzat sa semneze contractul pentru privatizarea Oltchim, deoarece Guvernul ar fi schimbat contractul.

[UPDATE] Dan Diaconescu: "E o batjocura de contract"

Dan Diaconescu a delcarat la iesirea sediului Ministerului Economiei ca nu a putut semna contractul deoarece acesta a fost schimbat fata de contractul de vineri.

"Nici macar nu au trecut numele cumparatorului. (...) Genul acesta de contract se foloseste pentru achizitia unei garsoniere poate. (...) Sunt anexe lipsa, sunt pagini lipsa. Lipsesc 100 si ceva de propuneri, avize", a argumentat Diaconescu.



Castigatorul licitatiei pentru vanzarea actiunilor statului la Oltchim Ramnicu-Valcea (OLT), Dan Diaconescu, a declarat ca vrea sa semneze luni, 24 septembrie, contractul cu OPSPI si ca banii sa intre imediat in conturile companiei, pentru plata salariilor si asigurarea capitalului de lucru.

"Vreau sa semnez astazi contractul, daca si Guvernul vrea", a spus Diaconescu la intrarea in sediul Ministerului Economiei, relatreaza MEDIAFAX.

La randul sau, seful Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, a declarat ca este pregatit ca semnarea contractului sa aiba loc luni.

Ambii se afla, la ora transmiterii stirii, la sediul Ministerului Economiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.