Licitatia CNADNR pentru consultanta la reactualizarea studiului de fezabilitate aferent contractului de cesiune a tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov a fost suspendata pentru a doua oara.

Potrivit realitatea.net, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a luat aceasta decizie dupa ce casa de avocatura "Bostina si Asociatii" a depus o contestatie fata de modul de atribuire a acestui contract de catre CNANDR.

Nu este pentru prima data cand licitatia a fost suspendata. In mai, CNSC a fost nevoit sa blocheze actiunea dupa depunerea unei contestatii in fata de problemele privind documentatia de atribuire.

"Am depus aceasta a doua contestatie pentru ca, pe de o parte, am considerat ca unele din cerintele autoritatii sunt in afara cadrului legislativ aplicabil procedurii si a proiectului propus si, pe de alta parte, deoarece autoritatea contractanta nu a modificat caietul de sarcini in conformitate cu deciziile anterioare ale CNSC", a declarat avocatul Mihai Marian.

Tronsonul Comarnic-Brasov, cu lungime de 55 de kilometri, avea ca termen de realizare anul 2014. Dupa finalizarea lucrarilor, statul roman ar fi platit in 26 de ani in total 4,8 miliarde de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.