“Baietii destepti” care au contracte preferentiale cu Hidroelectrica ar putea sa plateasca amenzi si sa ramburseze toate sumele de care au beneficiat daca ancheta Comisiei Europene stabileste ca aceste contracte au reprezentat ajutoare de stat.

"La Hidroelectrica, daca ancheta Comisiei Europene va stabili ca a fost ajutor de stat, atunci acesti beneficiari va trebui sa dea inapoi toata suma (...) Sunt motivati sa fie de acord cu noile conditii ale statului. Urmeaza alte negocieri si se va cere o imbunatatire a conditiilor", a spus Franks. El a aratat ca o parte dintre "baietii destepti" au fost de acord cu renegocierea contractelor, dar mai sunt unii care refuza sa semneze in noile conditii, scrie realitatea.net.

Franks a refuzat sa dea numele firmelor care nu sunt de acord cu renegocierea contractelor, dar a mentionat ca este in interesul acestora sa fie de acord cu propunerile facute de autoritati, pentru ca risca sa aiba pierderi mai mari daca ancheta CE va stabili ca a fost ajutor de stat.

Citeste si Chitoiu renegociaza contractele cu “baietii destepti” din energie in maxim 10 zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.