Licenta de emisie a postului OTV a fost redusa pentru a treia oara, pana pe 29 mai.

Postul de televiziune OTV mai poate emite doar pana pe 29 mai, dupa ce liceta de emisie a postului lui Dan Diaconescu a fost redusa de CNA pentru a treia oara.

Sirul de sanctiuni de injumatatire a licentei audiovizuale a OTV aplicate in ultima luna de Consiliul National al Audiovizualului (CNA) - fara precedent in istoria Consiliului - a culminat in sedinta de marti cu o noua propunere de injumatatire (reducere cu 36 de zile, pana la data de 29 mai) a licentei televiziunii lui Dan Diaconescu, facuta de Valentin-Alexandru Jucan, membru al CNA.

Propunerea a fost adoptata cu sapte voturi "pentru" (Gelu Trandafir, Valentin-Alexandru Jucan, Narcisa Iorga, Ioan Onisei, Rasvan Popescu, Christian Mititelu si Cristina Trepcea) si unul "impotriva" (Constantin Dutu), potrivit MEDIAFAX.

"Noi nu desfiintam postul, doar aplicam legea", a spus si Cristina Trepcea, membru al CNA.

Sanctiunea a vizat mai multe emisiuni difuzate pe OTV in perioada 12 - 19 aprilie. In aceasta perioada, pe OTV au fost transmise, sub diferite forme, mesaje de publicitate politica pentru "viitorul presedinte al Romaniei" Dan Diaconescu, dar si pntru formatiunea politica pe care acesta o conduce - Partidul Poporului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.