Subway, cel mai mare lant de restaurante de tip fast food din lume, a semnat primul contract din Romania cu Iulius Group, pentru o locatie in ansamblul multifunctional Palas Iasi, care va fi inaugurat in luna aprilie a acestui an.

Cu o amenajare special adaptata unui proiect de tip "lifestyle center”, Subway va fi pozitionat la intrarea in Palas Mall si va ocupa o suprafata de 90 metri patrati.

  • Despre Subway

Infiintat in anul 1965, in Connecticut, SUA, Subway detine in prezent peste 36.000 de restaurante, in 98 de tari. Destinat, in principal, persoanelor cu un stil de viata activ, care doresc o masa echilibrata in timpul programului de lucru, Subway este recunoscut pentru faptul ca ofera aceeasi calitate oriunde in intreaga lume.

Produsele de baza sunt sandwich-urile, gama completata de preparate crocante (crisps), supe, prajiturele americane, bauturi calde si reci. Sandwich-urile sunt pregatite in fata clientilor, dupa cum doresc acestia. Toate ingredientele sunt la cel mai inalt standard, fapt ce garanteaza obtinerea aceleiasi calitati si a aceluiasi gust in toate unitatile lantului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.