Mark Zuckerberg declara recent ca Facebook va anunta "ceva grozav" in urmatoarele zile, iar informatiile aparute intre timp in media internationala sugereaza un parteneriat intre cea mai mare retea de socializare si serviciul de videoconferinte Skype, cumparat in luna mai de Microsoft.

Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a afirmat ca proiectul a fost pregatit de biroul din Seattle, singurul centru important de dezvoltare al companiei din afara sediului central din Palo Alto, California.

Blogurile IT au speculat in ultimele saptamani ca Facebook dezvolta mai multe proiecte in zona gadget-urilor mobile, inclusiv o aplicatie pentru iPad si un soft specializat de photo-sharing pentru iPhone.

Blogul de specialitate TechCrunch sustine ca proiectul anuntat de Zuckerberg reprezinta introducerea unei functii de videochat in parteneriat cu Skype, cumparat in luna mai de Microsoft pentru 8,5 miliarde de dolari.

Citeste mai multe despre inedita colaborare pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.