Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat, dupa o vizita pe autostrada Timisoara - Arad, ca ar trebui mai multa "mobilizare si organizare", dar ca este "un lucru bun" ca acest tronson va fi terminat in acest an, urmand ca receptia sa fie facuta in primavara anului viitor.

"Trebuie un pic mai multa mobilizare si organizare pentru ca nu sunt nici o suta de contructori. Dar atata timp cat domnul Lucaci (directorul DRDP Timisoara, Sorin Lucaci - n.r.), directorul Regionalei de Drumuri si Poduri, da asigurari ca va fi terminata lucrarea anul acesta, deci se va putea circula, urmand ca anul viitor, la inceputul primaverii, sa se faca receptia, e un lucru bun", a declarat Anca Boagiu, potrivit MEDIAFAX.

Ministrul Anca Boagiu a precizat ca ministerul nu va acorda nicio "suplimentare financiara" in cazul acestui contract.

Ministrul Transporturilor a mentionat ca primeste in fiecare saptamana rapoarte ale unor filmari ale santierului autostrazii Timisoara - Arad facute din avion si daca, in urma cu doua luni, la ultima sa vizita pe acest santier, nu era multumita de stadiul lucrarilor, acum acestea par sa decurga in grafic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.