Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va lansa, astazi, la privatizare, societatea de transport maritim Petromin Constanta, informeaza un comunicat al institutiei, remis redactiei. AVAS detine 70% din actiunile companiei, care are un capital social de 56,21 milioane de lei.

"La negociere vor putea participa numai ofertantii care prezinta dovada indeplinirii criteriului de precalificare, respectiv experienta de minimum cinci ani in domeniul transportului pe apa", se arata in comunicat. AVAS mentioneaza ca a primit, in perioada 2004-2005, trei scrisori de intentie de la investitori interesati de participatia statului la Petromin. Ofertele finale trebuie depuse pana la 20 octombrie.

Documentele de precalificare se vor deschide la data de 20 octombrie a.c., ora 13, in prezenta tuturor potentialilor cumparatori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.