Cei 41.000 de vizitatori care au luat cu asalt site-ul televiziunii nationale pentru a participa la un concurs au blocat in timp record orice fel de inscriere, astfel incat concursul a fost prelungit cu alte patru ore.

In timpul partidei de fotbal de marti seara, dintre Unirea Urziceni si FC Sevilla, vizitatorii site-ului televiziunii nationale au participat la un concurs al carui premiu, oferit de ansamblul rezidential Green City, consta in doua bilete de avion, o noapte de cazare si doua bilete la meciul Unirii Urziceni ce se va desfasura la Stuttgart, pe 9 decembrie. Cei 41.000 de vizitatori care au luat cu asalt site-ul (dintre care 2500 – au reusit sa se inscrie in consurs) au blocat orice fel de inscriere, astfel incat concursul a trebuit sa fie prelungit cu alte patru ore.

"Concursul a fost de interes maxim atat pentru telespectatori, cat si pentru vizitatorii site-ului TVR dedicat competitiei UEFA Champions Leagues, care au asaltat adresa www.tvr.ro pentru a citi cronica live a meciului si pentru a participa la concursul organizat de TVR 1 si Green City", a declarat Carmen Petcu, director de marketing si comunicare Green City.

"Vom mai organiza astfel de concursuri care sa le dea posibilitatea fanilor sa isi arate sustinerea si sa primeasca astfel de surprize, iar suporterilor <infocati> le mai oferim o posibilitate unica: aceea de a locui langa Meme Stoica sau Dan Petrescu, in complexul rezidential Green City", a adaugat Petcu.

Complexul rezidential Green City se afla in localitatea 1 Decembrie, la 30 de minute de Piata Unirii si cuprinde, in prima faza de constructie, 356 de case Neva, si o suprafata verde de dimensiunile parcului Cismigiu, fiind dotat cu restaurant, o ceainarie, o gradinita de stat, locuri de joaca pentru copii si multe spatii verzi. Pana la finalul anului, in Green City va functiona un cabinet medical, un centru de fizioterapie, o farmacie, o sala de fitness, iar in proiectul de dezvoltare din 2010 sunt prevazute facilitati precum: scoala, teren de tenis, teren de fotbal, hotel, spa, salon de frumusete, est. Pana la 31 decembrie 2009, pretul unei case Neva Standard la cheie este de 116.130 eur (TVA inclus), la achizitionarea in 30 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.