PepsiAmericas Romania, al doilea mare imbuteliator Pepsi la nivel mondial si cel de-al doilea jucator de pe piata locala a bauturilor racoritoare, va inaugura la inceputul lunii septembrie cea mai mare fabrica a companiei din Europa, valoarea proiectului ridicandu-se la 150 milioane dolari.
Cea mai mare fabrica a Pepsi din Europa, al carei teren va avea 30.000 de metri patrati, va fi situata in Dragomiresti, judetul Ilfov, relateaza Wall-Street.

In 2007, PepsiAmericas a preluat grupului Quadrant-Amroq Bottling (QAB). Acesta din urma este producatorul si distribuitorul bauturilor Pepsi in Romania si detine trei unitati de productie: doua la Bucuresti pentru bauturi racoritoare si una la Covasna, pentru apa minerala, noteaza Cotidianul.

PepsiAmericas va anunta informatii suplimentare privind fabrica din Ilfov intr-un eveniment de presa, organizat pe 1 septembrie.





Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.